ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε τα πεδία για να έχετε μια εκτίμηση κόστους.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΙΣΘΩΜΑΤΟΣ

Συμπληρώστε τα πεδία για να έχετε μια εκτίμηση κόστους.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος
x(ανά ημέρα)
(σύνολο)
Λ.Κηφισίας 342 15451, Ν.Ψυχικό Τηλ: 210-6179743 luxuryhire@kosmocar.gr
icon_audi

Mια ξεχωριστή οδηγική εμπειρία!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΙΣΘΩΜΑΤΟΣ

AUDI

Audi e-tron GT

 Οι αναλογίες ενός gran turismo - επίπεδο και πλατύ με μακρύ μεταξόνιο - καθιστούν σαφές ότι εδώ είναι όπου ο sport χαρακτήρας συναντά την καθημερινή χρηστικότητα. Το έντονα αεροδυναμικό αμάξωμα αντανακλά τη δύναμη και τις επιδόσεις.

Audi Q3

Συμπαγές και μεγάλο στο εσωτερικό. Η προοδευτική και sport σχεδίαση του κάνει το Audi Q3 πραγματικά εντυπωσιακό και τονίζει τον SUV χαρακτήρα του. Ένα αυτοκίνητο πόλης που πάει παντού. Ισχυρό και ευέλικτο. Η νέα γενιά των ισχυρών TDI και TFSI κινητήρων αποδίδει μεγαλύτερη ισχύ και αυξημένη οικονομία, ενώ σας παρέχει την απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Audi Q5

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Είτε πρόκειται για την άνεση, το στυλ, ή τη δυναμική, το Audi Q5 θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά. Εκφραστική εμφάνιση, δυναμική οδήγηση και πρωτοποριακή τεχνολογία. Κάθε μέρα και κάτι καινούριο – με το Audi Q5.

Audi Q5 Sportback

 Το Audi Q5 Sportback συνδυάζει τις ισχυρές επιδόσεις ενός SUV με την καθημερινή χρηστικότητα. Το coupé ύφος της γραμμής οροφής τονίζει τη νέα, sport γλώσσα σχεδίασης, ενώ η προαιρετική τετρακίνηση quattro εντυπωσιάζει σε κάθε διαδρομή.

Audi Q7

Ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι ένα Audi Q7: sport, διαχρονικό, μοναδικό. Μία πηγή ισχύος κατευθείαν μέσα από τις σελίδες ενός εικονογραφημένου βιβλίου. Γραμμένο με τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Audi. Aκριβείς ακμές, γραμμές και μικρές ακτίνες. Mε ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Αρρενωπό, αλλά αποπνέοντας ελαφρύτητα.

Audi Q8

Το Audi Q8 συνδυάζει την κομψότητα ενός τετράθυρου πολυτελούς coupé με την πρακτική ευελιξία ενός μεγάλου SUV. Πλούσια εξοπλισμένο, με κορυφαία τεχνολογία και ασυναγώνιστο στα off-road καθήκοντά του. Εκφραστική σχεδίαση με νέα μάσκα Singleframe και χαρακτηριστικά από το αυθεντικό Audi quattro. Υπέρκομψο εσωτερικό με άπλετους χώρους, εξαιρετική λειτουργία αφής και εξελιγμένα συστήματα πλοήγησης: Το Audi Q8 είναι ο τέλειος σύντροφος!

Audi R8

Το Audi R8 Coupé θέτει νέα αυτοκινητιστικά πρότυπα: και προσφέρει μοναδική οδηγική εμπειρία..Με κορυφαίες επιδόσεις, οι οποίες συνδυάζονται  με τον πρωτότυπο και αγωνιστικό  σχεδιασμό του.