ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε τα πεδία για να έχετε μια εκτίμηση κόστους.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΙΣΘΩΜΑΤΟΣ

Συμπληρώστε τα πεδία για να έχετε μια εκτίμηση κόστους.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος
x(ανά ημέρα)
(σύνολο)
Λ.Κηφισίας 342 15451, Ν.Ψυχικό Τηλ: 210-6179743 luxuryhire@kosmocar.gr
icon_audi

Mια ξεχωριστή οδηγική εμπειρία!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΙΣΘΩΜΑΤΟΣ

AUDI

Audi A6

Ένα sedan που συναρπάζει με την πρώτη ματιά. Κάνει ορατή την ώθηση προς τα εμπρός. Ένας σχεδιασμός που εκπέμπει πρωτοπορία και sport χαρακτήρα από κάθε άποψη. Όπως με τη γραμμή Tornado. Κάτω από τα πλευρικά παράθυρα εκτείνεται από τους προβολείς ως το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Χάρη στον οριζόντιο προσανατολισμό όλων των γραμμών, το αυτοκίνητο φαντάζει ακόμη πιο φαρδύ και sport.

Audi A8 Long

Η τέχνη του να είσαι μπροστά. Με ένα εξαιρετικό όχημα. Το Audi A8. Εντυπωσιακό και sport. Ακολουθώντας μια σαφή αρχή: συγκέντρωση στα ουσιώδη. Καμία γραμμή χωρίς λειτουργία. Δομημένες επιφάνειες. Αποκλειστικά υλικά. Επεξεργασμένα στο υψηλότερο επίπεδο. Με μια πολύ συγκεκριμένη απαίτηση - θαυμάσιο σε κάθε λεπτομέρεια.

Audi Q3

Συμπαγές και μεγάλο στο εσωτερικό. Η προοδευτική και sport σχεδίαση του κάνει το Audi Q3 πραγματικά εντυπωσιακό και τονίζει τον SUV χαρακτήρα του. Ένα αυτοκίνητο πόλης που πάει παντού. Ισχυρό και ευέλικτο. Η νέα γενιά των ισχυρών TDI και TFSI κινητήρων αποδίδει μεγαλύτερη ισχύ και αυξημένη οικονομία, ενώ σας παρέχει την απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Audi Q5

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Είτε πρόκειται για την άνεση, το στυλ, ή τη δυναμική, το Audi Q5 θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά. Εκφραστική εμφάνιση, δυναμική οδήγηση και πρωτοποριακή τεχνολογία. Κάθε μέρα και κάτι καινούριο – με το Audi Q5.

Audi Q8

Το Audi Q8 συνδυάζει την κομψότητα ενός τετράθυρου πολυτελούς coupé με την πρακτική ευελιξία ενός μεγάλου SUV. Πλούσια εξοπλισμένο, με κορυφαία τεχνολογία και ασυναγώνιστο στα off-road καθήκοντά του. Εκφραστική σχεδίαση με νέα μάσκα Singleframe και χαρακτηριστικά από το αυθεντικό Audi quattro. Υπέρκομψο εσωτερικό με άπλετους χώρους, εξαιρετική λειτουργία αφής και εξελιγμένα συστήματα πλοήγησης: Το Audi Q8 είναι ο τέλειος σύντροφος!

Audi R8

Το Audi R8 Coupé θέτει νέα αυτοκινητιστικά πρότυπα: με ισχύ 610 hp, μέγιστη ταχύτητα 330 km/h και επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,2 sec. Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, το Audi R8 V10 plus, επιτυγχάνει απίστευτες επιδόσεις, οι οποίες υπογραμμίζονται ακόμα περισσότερο από τον ακόμα πιο τελειοποιημένο σχεδιασμό του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Audi R8 Coupé έχει γονίδια αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Audi SQ7

Το νέο Audi SQ7 TDI είναι το πιο ισχυρό diesel SUV της αγοράς, με 435 hp και 900 Nm ροπής. Επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα τα 250 km/h. Πολυάριθμα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά δίνουν στο SQ7 TDI ένα εκφραστικό και εντυπωσιακό εξωτερικό. Το ευρύχωρο εσωτερικό σας προσκαλεί να χαλαρώσετε - για πέντε ή επτά άτομα, όπως απαιτείται.