ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Συμπληρώστε τα πεδία για να έχετε μια εκτίμηση κόστους.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΙΣΘΩΜΑΤΟΣ

Συμπληρώστε τα πεδία για να έχετε μια εκτίμηση κόστους.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος
x(ανά ημέρα)
(σύνολο)
Λ.Κηφισίας 342 15451, Ν.Ψυχικό Τηλ: 210-6179743 luxuryhire@kosmocar.gr
icon_audi

Mια ξεχωριστή οδηγική εμπειρία!

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΙΣΘΩΜΑΤΟΣ

AUDI

Audi A5 Sportback

Το Audi A5 Sportback συνδυάζει τη σχεδίαση ενός Coupé με τη λειτουργικότητα ενός Avant. Το 5θυρο μοντέλο εντυπωσιάζει με την εξελιγμένη σχεδίαση, την νέου σχεδιασμού ανάρτηση, τους πανίσχυρους κινητήρες και τα καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης.

Audi A6

Ένα sedan που συναρπάζει με την πρώτη ματιά. Κάνει ορατή την ώθηση προς τα εμπρός. Ένας σχεδιασμός που εκπέμπει πρωτοπορία και sport χαρακτήρα από κάθε άποψη. Όπως με τη γραμμή Tornado. Κάτω από τα πλευρικά παράθυρα εκτείνεται από τους προβολείς ως το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Χάρη στον οριζόντιο προσανατολισμό όλων των γραμμών, το αυτοκίνητο φαντάζει ακόμη πιο φαρδύ και sport.

Audi A8 Long

Η τέχνη του να είσαι μπροστά. Με ένα εξαιρετικό όχημα. Το Audi A8. Εντυπωσιακό και sport. Ακολουθώντας μια σαφή αρχή: συγκέντρωση στα ουσιώδη. Καμία γραμμή χωρίς λειτουργία. Δομημένες επιφάνειες. Αποκλειστικά υλικά. Επεξεργασμένα στο υψηλότερο επίπεδο. Με μια πολύ συγκεκριμένη απαίτηση - θαυμάσιο σε κάθε λεπτομέρεια.

Audi e-tron GT

 Οι αναλογίες ενός gran turismo - επίπεδο και πλατύ με μακρύ μεταξόνιο - καθιστούν σαφές ότι εδώ είναι όπου ο sport χαρακτήρας συναντά την καθημερινή χρηστικότητα. Το έντονα αεροδυναμικό αμάξωμα αντανακλά τη δύναμη και τις επιδόσεις.

Audi Q3

Συμπαγές και μεγάλο στο εσωτερικό. Η προοδευτική και sport σχεδίαση του κάνει το Audi Q3 πραγματικά εντυπωσιακό και τονίζει τον SUV χαρακτήρα του. Ένα αυτοκίνητο πόλης που πάει παντού. Ισχυρό και ευέλικτο. Η νέα γενιά των ισχυρών TDI και TFSI κινητήρων αποδίδει μεγαλύτερη ισχύ και αυξημένη οικονομία, ενώ σας παρέχει την απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Audi Q5

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Είτε πρόκειται για την άνεση, το στυλ, ή τη δυναμική, το Audi Q5 θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά. Εκφραστική εμφάνιση, δυναμική οδήγηση και πρωτοποριακή τεχνολογία. Κάθε μέρα και κάτι καινούριο – με το Audi Q5.

Audi Q5 Sportback

 Το Audi Q5 Sportback συνδυάζει τις ισχυρές επιδόσεις ενός SUV με την καθημερινή χρηστικότητα. Το coupé ύφος της γραμμής οροφής τονίζει τη νέα, sport γλώσσα σχεδίασης, ενώ η προαιρετική τετρακίνηση quattro εντυπωσιάζει σε κάθε διαδρομή.

Audi Q7

Ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι ένα Audi Q7: sport, διαχρονικό, μοναδικό. Μία πηγή ισχύος κατευθείαν μέσα από τις σελίδες ενός εικονογραφημένου βιβλίου. Γραμμένο με τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Audi. Aκριβείς ακμές, γραμμές και μικρές ακτίνες. Mε ακόμα πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Αρρενωπό, αλλά αποπνέοντας ελαφρύτητα.

Audi Q8

Το Audi Q8 συνδυάζει την κομψότητα ενός τετράθυρου πολυτελούς coupé με την πρακτική ευελιξία ενός μεγάλου SUV. Πλούσια εξοπλισμένο, με κορυφαία τεχνολογία και ασυναγώνιστο στα off-road καθήκοντά του. Εκφραστική σχεδίαση με νέα μάσκα Singleframe και χαρακτηριστικά από το αυθεντικό Audi quattro. Υπέρκομψο εσωτερικό με άπλετους χώρους, εξαιρετική λειτουργία αφής και εξελιγμένα συστήματα πλοήγησης: Το Audi Q8 είναι ο τέλειος σύντροφος!

Audi R8

Το Audi R8 Coupé θέτει νέα αυτοκινητιστικά πρότυπα: και προσφέρει μοναδική οδηγική εμπειρία..Με κορυφαίες επιδόσεις, οι οποίες συνδυάζονται  με τον πρωτότυπο και αγωνιστικό  σχεδιασμό του.


Audi RS 5 Coupé

Όταν ο καθαρός δυναμισμός παίρνει σάρκα και οστά: Το RS 5 Coupé συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις με εντυπωσιακή εμφάνιση. Κύριο χαρακτηριστικό του, οι επιδόσεις. Βάλτε μπροστά το Audi RS 5 Coupé σας και απολαύστε την εμπειρία της δυναμικής οδήγησης που χαρακτηρίζει κάθε μοντέλο RS.